We hebben geconstateerd dat de Severo een ideale toepassing is voor gebruik in onze veterinaire chirurgie. Het is snel, schoon en neemt het karwei uit het vermalen van medicatie

Joanna Symonds,

Verenigd Koninkrijk

Dit apparaat is geweldig! Het vermaalt de hardste medicatie binnen seconden!

Deva,, Volendam

De slikgel vergemakkelijkt het innemen van medicatie aanzienlijk. De gel vermengt zich makkelijk met de medicatie en is qua hoeveelheid in een hap weg te slikken. Doordat de gel in een doseersysteem wordt aangeleverd, heb je altijd dezelfde hoeveelheid en geen verlies van gel. Bij cliënten met slikklachten is de gel ook een uitkomst.

Argina Rotink , Teamcoach bij Talma Haven, Urk, Nederland

We hebben onlangs SEVERO elektrische medicijnvermaler gekocht voor ons verpleeghuis, we vragen ons vaak af hoe we ermee omgingen zonder het apparaat!

Lin Collins, , Verenigd Koninkrijk

Met de Severo heb ik gelukkig personeel en het risico op RSI verlaagd. Eén verpleegster heeft last gehad van schouderproblemen en zegt dat het probleem nu is afgenomen en dat ze aan het eind van haar dienst geen vermoeide, pijnlijke schouder meer heeft

Jan, , Geelong, Australië

Wat is de Severo medicijnvermaler een geweldig product! Ik werk al 17 jaar als verpleegster en ik vermaal medicatie dagelijks. Eerst had ik erg veel last van m’n polsen na het malen. Hierom was ik ook zo blij dat IMS Medical de Severo medicijnvermaler introduceerde. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, de instructies zijn duidelijk en ze hebben vriendelijke klantenservice!

A. Leeghwater