FAQ items aan het laden...

Veel mensen hebben moeite met het doorslikken van pillen. Door de pillen te vermalen tot poeder en te mengen met een vloeistof, kunnen medicijnen makkelijker worden ingenomen.

Het handmatig malen van medicijn is een extra handeling die tijd kost maar ook tot fysieke klachten leidt. Bovendien kan ongewenste stof-vorming optreden, met mogelijke schade voor de gezondheid.

Severo – snel en handig
Met de elektrische medicijnmaler Severo behoren al deze problemen tot het verleden. Het is zo simpel als het maar kan. Doe het medicijn in de speciale SeveroCup, plaats het in de maler, luikje dicht, en in een oogwenk is de medicatie als poeder weer beschikbaar. De SeveroCup kan tevens worden gebruikt om het medicijn te mengen met een vloeistof.

Veilig en besparend
Wist u dat voor het vermalen van één paracetamol al een druk nodig is van meer dan 21 kg? Met het elektrisch vermalen van medicatie wordt veel fysiek leed voorkomen en tijd bespaard. Dat betekent meer handen aan het bed. In deze tijd van toenemende zorgvraag èn werkdruk is dat belangrijke winst. Ook het gevaar van stofinademing is door het afgesloten systeem tot een minimum beperkt. Zo veilig is de Severo.

De Severo elektrische medicijnmaler staat inmiddels bij meer dan 500 zorginstellingen door heel Europa. Het apparaat voorziet dus in een aantoonbare behoefte.

Gratis proefplaatsing
Voorkom stress bij de patiënt en bij uzelf. Ervaar de voordelen van de elektrische medicijnmaler. Vraag vandaag nog een gratis proefplaatsing aan. Binnen enkele dagen heeft u de Severo gebruiksklaar in huis. Na een korte instructie kun u er direct mee aan de slag. Of beter gezegd, gaat de Severo voor u aan de slag!

Klik op de film om te zien hoe simpel en eenvoudig de Severo elektrische medicijnmaler kan worden bediend. Het vermaalt zelfs de hardste medicatie snel én zonder verspilling

Onze producten

Wat is de Severo medicijnvermaler een geweldig product! Ik werk al 17 jaar als verpleegster en ik vermaal medicatie dagelijks. Eerst had ik erg veel last van m’n polsen na het malen. Hierom was ik ook zo blij dat IMS Medical de Severo medicijnvermaler introduceerde. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, de instructies zijn duidelijk en ze hebben vriendelijke klantenservice!

A. Leeghwater

We hebben geconstateerd dat de Severo een ideale toepassing is voor gebruik in onze veterinaire chirurgie. Het is snel, schoon en neemt het karwei uit het vermalen van medicatie

Joanna Symonds, , Verenigd Koninkrijk

Dit apparaat is geweldig! Het vermaalt de hardste medicatie binnen seconden!

Deva,, Volendam

De slikgel vergemakkelijkt het innemen van medicatie aanzienlijk. De gel vermengt zich makkelijk met de medicatie en is qua hoeveelheid in een hap weg te slikken. Doordat de gel in een doseersysteem wordt aangeleverd, heb je altijd dezelfde hoeveelheid en geen verlies van gel. Bij cliënten met slikklachten is de gel ook een uitkomst.

Argina Rotink , Teamcoach bij Talma Haven, Urk, Nederland

We hebben onlangs SEVERO elektrische medicijnvermaler gekocht voor ons verpleeghuis, we vragen ons vaak af hoe we ermee omgingen zonder het apparaat!

Lin Collins, , Verenigd Koninkrijk

Met de Severo heb ik gelukkig personeel en het risico op RSI verlaagd. Eén verpleegster heeft last gehad van schouderproblemen en zegt dat het probleem nu is afgenomen en dat ze aan het eind van haar dienst geen vermoeide, pijnlijke schouder meer heeft

Jan, , Geelong, Australië