Get in touch

Hieronder vindt u de contactgegevens van Severo. Voor de verschillende landen werkt Severo met distributeurs.

Om in contact te komen met een distributeur uit uw regio kunt u het onderstaande contact formulier invullen.

Severo
IMS Medical, BV.
Industrieweg 1-F
1613KT Grootebroek
The Netherlands

BTW nr: NL854189750B01

KVK nr: 61065463

+31 (0)228 56 10 40

+31 (0)84 839 44 18

info@imsmedical.nl

Over IMS Medical

IMS Medical B.V. streeft ernaar om gezondheidszorg veiliger, duurzamer en efficiënter te maken.

Ten behoeve van patiënten, personeel en de organisatie ontwikkelen wij gestandaardiseerde producten en oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid van werkplekken en processen in ziekenhuizen en verpleeghuizen over de hele wereld.

De Severo 3.0 is een van de producten die door IMS Medical is ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. Andere producten zijn onder andere:

  • V-Marc wasplaats voor ziekenhuisbedden: Deze eerste wasplaats voor ziekenhuisbedden ter wereld reinigt bedden beter en veiliger terwijl deze tegelijkertijd de verwerkingstijd, het gebruik van wasmiddel en energieverbruik aanzienlijk worden vermindert. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met het Erasmus MC in Rotterdam (Nederland) en is uitgerold in ziekenhuizen over de hele wereld. Voor meer informatie, kijk op: www.vmarc.nl.
  • Movero elektrische aandrijving voor trolleys en ziekenhuisbeddden. TDeze universele driver maakt het efficiënt verplaatsen van patiënten en goederen door één persoon mogelijk en met minder fysieke inspanning. Dit product wordt momenteel getest in academische ziekenhuizen en zal eind 2018 worden gelanceerd.

IMS Medical B.V. is gevestigd in Grootebroek, Nederland. Het is een bedrijf dat haar verantwoordelijkheden op maatschappelijk en milieugebied zeer serieus neemt.

  • Laag energieverbruik: Het kantoor is voor een belangrijk gedeelte aangedreven door zonne-energie.
  • Circulaire economie: Oude producten worden gerecycled. Goede onderdelen worden hergebruikt en de resterende onderdelen worden gescheiden.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Het bedrijf is door WerkSaam West Friesland bekroond als CSR Proud Partner omdat het actief deelneemt aan de werkgelegenheid en het onderwijs aan kwetsbare groepen in de huidige samenleving.

Kijk voor meer informatie op www.imsmedical.nl.

Contact Formulier

Ik zou graag verdere marketing gerelateerde e-mail communicatie ontvangen van IMS Medical.