Severo Maal Cups

Om de hoogste kwaliteitsnormen voor het vermalen van medicijnen te combineren met maximale veiligheid voor personeel en patiënten, worden de Severo cups geproduceerd van de hoogste kwaliteit food grade polypropyleen. De cups zijn bestand tegen het vermalen van de hardste medicatie zonder enige plastic residu, ftalaten of andere contaminanten achter te laten. Om de veiligheid voor patiënten ten allen tijde te garanderen, worden de Severo cups jaarlijks getest en gecertificeerd op kwaliteit en zuiverheid.

Artikel code: MED001

Minimale orderhoeveelheid: 1 doos à 2100 stuks. Prijs per doos: €85,36 (excl. BTW)

Severo Maal Schijfjes (Rondellen)

De Severo Rondellen zijn extra duurzame cellofaanvellen die direct contact van de maalkop met de medicatie tijdens het malen voorkomen. Het gebruik van de rondellen houdt de Severo elektrische medicijnvermaler schoon en klaar voor direct hergebruik op elk moment. Het gebruik van rondellen wordt aanbeloven, omdat dit tijd bespaart en het risico op kruisbesmetting voor patiënt en verpleegkundige wordt geëlimineerd.

Artikel code: MED003

Minimale orderhoeveelheid: 1 doos à 2100 stuks. Prijs per doos: €24,95 (excl. BTW)

Severo Cup Deksels

De Severo cup deksels zijn ideaal voor het minimaliseren van morsen en kruisbesmettingsrisico’s tijdens medicatierondes.  Na het vermalen sluit u eenvoudig de cups met de deksels en kan de medicatie veilig door het personeel worden gehanteerd en aan patiënten worden gedistribueerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lekkages.

Artikel code: MED002

Minimale orderhoeveelheid: 1 doos à 2000 pieces. Prijs per doos: €81,40 (excl. BTW)