Van pil naar poeder in enkele seconden!

De beste elektrische medicijnvermaler

Heeft u ooit een pil met de hand vermalen? Het is moeilijk, kost tijd en het belangrijkste; het is niet veilig. Desondanks is vermaling met de hand nog steeds dagelijkse praktijk in veel zorginstellingen.

Het vermalen van een pil kost tot 21 kgf druk; dat is vier keer hoger dan wat door de Nederlandse Arbeidsinspectie als veilig wordt beschouwd. Deze fysieke belasting leidt regelmatig tot klachten en zelfs fysieke pijn onder medewerkers in de zorg. Tijdens het handmatig malen van medicatie komen bovendien schadelijke aerosolen vrij in de lucht.  Tenslotte is het handmatig vermalen van medicatie tijdrovend en indien er na iedere maalcyclus niet grondig wordt gereinigd, kan er kruisbesmetting voorkomen.

Al deze problemen zijn verleden tijd met de Severo Medicijnvermaler. Binnen enkele seconden maalt u medicatie zonder enige fysieke inspanning, waardoor u kostbare tijd bespaart voor andere belangrijke zorgtaken. Aangezien het apparaat vrijwel stil is, kan het in de directe nabijheid van patiënten worden gebruikt. Met zijn compacte formaat en laag gewicht is het apparaat draagbaar en ideaal voor gebruik op medicatiekarren en in iedere thuiszorgomgeving.

Het vermalen van medicatie is nog nooit zo eenvoudig, snel en veilig geweest. In enkele eenvoudige stappen wordt zelfs de hardste medicatie snel en veilig vermalen tot fijn poeder. Hierdoor verlopen medicatierondes sneller en veiliger met tevreden personeel. Bent u op zoek naar efficiëntie, gemak en veiligheid voor uw patiënten en verpleegkundigen?

Belangrijkste voordelen

  • Draagbaar design
  • Van pil naar poeder in 8 seconden
  • Geen blootstelling meer aan medicijnstof
  • Nooit meer morsen en kruisbesmetting
  • Preventie van RSI
  • Ideaal voor toediening via voedingssondes
  • Geproduceerd in Holland

Hoe werkt het?

Wij zijn constant op zoek naar opties om ons wereldwijde bereik uit te breiden en zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te slagen is door wederzijds voordelige langetermijnrelaties op te bouwen. Daarom bieden wij onze distributeurs het beste niveau van support, betrokkenheid en incentives om hun bedrijf uit te breiden.

Denkt u dat onze producten een waardevolle aanvulling kunnen zijn aan uw productportfolio? Aarzel niet om ons te bellen of e-mailen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voorkom stress voor patiënten en uzelf. Ervaar het voordeel van elektrisch malen.

Klik hier om een gratis proefperiode aan te vragen.

De Severo Medicijnvermaler wordt gebruikt in combinatie met speciaal geproduceerde Severo Disposables.

Om de hoogste kwaliteitsnormen voor het malen van medicijnen te combineren met maximale veiligheid voor personeel en patiënten, worden de disposables van Severo vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen van voedingskwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over onze disposables.