Severo Slikgel

Moeite met slikken? Probeer Severo Slikgel!

De uitdrukking dat iets ‘een bittere pil is om te slikken‘ is niet alleen een metafoor. Het slikken van pillen kan voor veel mensen moeilijk, onaangenaam en zelfs ronduit pijnlijk zijn. Sommige mensen hebben een natuurlijke aversie tegen het inslikken van pillen, terwijl anderen lichamelijke problemen hebben met hun vermogen om orale medicatie in te nemen.

De medische term voor slikproblemen is dysfagie. Dysfagie doorkruist zoveel ziekten- en leeftijdsgroepen dat de ware invloed ervan vaak wordt onderschat. Geschat wordt dat 22% van alle volwassenen boven de leeftijd van 50 tot 68% voor bewoners in instellingen voor langdurige zorg last hebben van slikproblemen – een getal dat snel groeit met onze vergrijzende bevolking.

In samenwerking met de faculteit Food & Biobased Research van de gerenommeerde Universiteit van Wageningen hebben we de Severo Slikgel ontwikkeld; met als doel de orale inname van tabletten, capsules en poeders voor deze kwetsbare groep te vergemakkelijken.

De gel omvat de medicatie, waardoor het moeiteloos het strottenhoofd kan passeren en tegelijkertijd de bittere smaak ervan maskeren. Na het inslikken, lost de gel snel in de maag op, wat ervoor zorgt dat de werkzaamheid en opname van actieve ingrediënten door het lichaam niet wordt beïnvloedt. De praktische fles met doseerpomp maakt hem ideaal voor gebruik thuis of in elke vorm van zorg. Bovendien bevat de gel geen suiker, alcohol of andere veel voorkomende allergene stoffen – waardoor deze voor iedereen geschikt is.

Belangrijkste voordelen

  • Vergemakkelijkt het doorslikken van tabletten en poeders
  • Snelle doorgang van medicatie door de keel
  • Maskeert de bittere smaak van medicatie
  • Heeft geen negatief effect op de opname van medicatie door het lichaam
  • Geschikt voor iedereen
  • Bestaat uit 98% natuurlijk ingrediënten
  • Vrij van suiker, lactose, alcohol, gluten en de meeste andere voorkomende allergene stoffen
  • Kosten- en tijdbesparend
difficulty swallowing try gel

Testimonia

De slikgel vergemakkelijkt het innemen van medicatie aanzienlijk. De gel vermengt zich makkelijk met de medicatie en is qua hoeveelheid in een hap weg te slikken. Doordat de gel in een doseersysteem wordt aangeleverd, heb je altijd dezelfde hoeveelheid en geen verlies van gel. Bij cliënten met slikklachten is de gel ook een uitkomst.

Argina Rotink, Teamcoach bij Talma Haven, Urk

Een Severo Partner worden

Wij zijn altijd op zoek naar opties om ons wereldwijde bereik uit te breiden en wij zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te slagen is door wederzijds voordelige relaties op lange termijn op te bouwen. Daarom bieden we onze distributeurs het beste niveau van ondersteuning en betrokkenheid om hun bedrijf te laten groeien.

Denkt u dat onze producten een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw portfolio? Aarzel niet om ons te bellen of e-mailen.

Bestel nu

Heeft u moeite met slikken en bent u geïnteresseerd om de Severo Slikgel uit te proberen?

Klik hier om nu te bestellen.

Severo Medicijnvermaler

De Severo Slikgel wordt vaak gebruikt in combinatie met onze Severo Medicijn Vermaler en disposables.

Klik hier voor meer informatie over onze medicijnvermaler en disposables.